Halibut Orzech Kokosowy

Halibut Orzech Kokosowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj halibuta z orzecha kokosowego. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 4592 kalorii, 29g białka, oraz 496g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz kawałki orzecha włoskiego, mąkę, mycie jajek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kawałki orzecha włoskiego, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Czekoladowo-Orzechowe jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Precel - Halibut Orzechowy, Pieczony Halibut ze skórką z orzecha włoskiego, oraz Halibut Orzechowy Z Miodowym Sosem Sojowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować rybę, najpierw posmaruj rybę mąką, odkręć nadmiar, a następnie zanurz w myjce jajecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
Wymieszać bułkę tartą, kokos i orzechy włoskie razem na trzeciej patelni. Zakończ ryby w mieszaninie panierki kokosowej. Upewnij się, że panierka równomiernie pokrywa rybę, a następnie powtórz z pozostałymi rybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Rozgrzać olej w dużym, wytrzymałym garnku lub frytkownicy do 350 stopni F. gdy ryba zostanie panierowana, Wrzuć panierowaną rybę do oleju i gotuj do złotego koloru, około 90 sekund. Odwróć rybę raz podczas gotowania. Po ugotowaniu usuń i pozostaw na ręcznikach papierowych, aby wchłonąć nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Podczas odpoczynku posyp solą i pieprzem, a następnie wyciśnij cytrynę na ugotowaną rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Serw.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn