Halibut Orzech Kokosowy

Halibut Orzech Kokosowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj halibuta z orzecha kokosowego. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 4592 kalorii, 29g białka, oraz 496g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz kawałki orzecha włoskiego, mąkę, mycie jajek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kawałki orzecha włoskiego, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Czekoladowo-Orzechowe jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Precel - Halibut Orzechowy, Pieczony Halibut ze skórką z orzecha włoskiego, oraz Halibut Orzechowy Z Miodowym Sosem Sojowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować rybę, najpierw posmaruj rybę mąką, odkręć nadmiar, a następnie zanurz w myjce jajecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
2
Wymieszać bułkę tartą, kokos i orzechy włoskie razem na trzeciej patelni. Zakończ ryby w mieszaninie panierki kokosowej. Upewnij się, że panierka równomiernie pokrywa rybę, a następnie powtórz z pozostałymi rybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Rozgrzać olej w dużym, wytrzymałym garnku lub frytkownicy do 350 stopni F. gdy ryba zostanie panierowana, Wrzuć panierowaną rybę do oleju i gotuj do złotego koloru, około 90 sekund. Odwróć rybę raz podczas gotowania. Po ugotowaniu usuń i pozostaw na ręcznikach papierowych, aby wchłonąć nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Podczas odpoczynku posyp solą i pieprzem, a następnie wyciśnij cytrynę na ugotowaną rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Serw.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn