Halibut Orzech Kokosowy

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj halibuta z orzecha kokosowego. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 4592 kalorii, 29g białka, oraz 496g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz kawałki orzecha włoskiego, mąkę, mycie jajek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kawałki orzecha włoskiego, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Czekoladowo-Orzechowe jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Precel - Halibut Orzechowy, Pieczony Halibut ze skórką z orzecha włoskiego, oraz Halibut Orzechowy Z Miodowym Sosem Sojowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować rybę, najpierw posmaruj rybę mąką, odkręć nadmiar, a następnie zanurz w myjce jajecznej.
Wymieszać bułkę tartą, kokos i orzechy włoskie razem na trzeciej patelni. Zakończ ryby w mieszaninie panierki kokosowej. Upewnij się, że panierka równomiernie pokrywa rybę, a następnie powtórz z pozostałymi rybami.
Rozgrzać olej w dużym, wytrzymałym garnku lub frytkownicy do 350 stopni F. gdy ryba zostanie panierowana, Wrzuć panierowaną rybę do oleju i gotuj do złotego koloru, około 90 sekund. Odwróć rybę raz podczas gotowania. Po ugotowaniu usuń i pozostaw na ręcznikach papierowych, aby wchłonąć nadmiar oleju.
Podczas odpoczynku posyp solą i pieprzem, a następnie wyciśnij cytrynę na ugotowaną rybę.