Halibut na puree fasolowym z miętą

Halibut na puree fasolowym z miętą
Halibut na puree z fasoli Fava z miętą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $5.5 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 592 kalorie, 44g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka grubych filetów halibuta, skórki cytryny, fasoli fava w strąku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mąkę uniwersalną, możesz podążać za tym daniem głównym z Cynamon cukier soda chleb jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Halibut na puree fasolowym z miętą, Fasola Fava z Creme Fraîche i miętą, oraz Skwierczący Ser Halloumi Z Fasolą Fava I Miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować fasolę fava w dużym rondlu osolonej wody 2 minuty; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Przelej do dużej miski z lodowatą wodą. Coolbeans; obierz, jeśli używasz świeżej fasoli. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wymieszaj 2 łyżeczki mięty, 1 łyżeczkę skórki, 3/4 łyżeczki grubej soli i 1 szczyptę czerwonej papryki w małej miseczce. Arrangefish na dużym obramowanym blasze do pieczenia. Mieszanka rubminta na całej ryby. Czy do przodu: może być 4 godziny do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużym ciężkimkillet na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
5
Dodaj fasolę fava.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
6
Posypać grubą solą, czarnym pieprzem i szczyptą czerwonego pieprzu. Gotować do ogrzania i miękkości, sporadycznie mieszając i dodając wodę o 1/4 garści, jeśli jest sucha, około 5 minut. Za pomocą masher ziemniaków, mashbeans do grubej puree, dodając wodę przez 1 / 4cupfuls jeśli suche. Doprawić solą i pepper.DO naprzód: może być wykonany 4 godziny do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
7
Pozostawić w temperaturze pokojowej.
8
Pogłębiać ryby w mące, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Podgrzać 2 łyżki oleju w każdej z 2 ciężkichduże patelnie na średnim ogniu. Cookfish aż lekko rumiane i tylko nieprzezroczyste centrum, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
10
Tymczasem przecier z fasoli fava.Wymieszaj pozostałą 1/4 szklanki mięty, 1 łyżeczkę skórki i 3 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
11
Przecier z fasoli fava podzielić między talerze.Top z rybą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn