Halibut Marynowany W Ziołach Cytrusowych
Halibut marynowany w ziołach cytrusowych to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 17 porcjami. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Mieszanka czosnku zioła & marynaty wina, sok z cytryny, sok pomarańczowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Halibut Pieczony W Piekarniku Z Winegretem Ziołowo-Cytrusowym, Halibut marynowany w ziołach, Okra-Biała kukurydziana Sałatka z Sukkotem i rukolą, oraz Cytrusowe Zioła Marynowane Oliwki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać, sok pomarańczowy, olej i sok z cytryny w małej misce.
Umieść halibuta w dużej plastikowej torebce lub szklanym naczyniu.
Dodaj marynatę; Obróć, aby dobrze płaszcz.Przechowywać w lodówce 15 minut lub dłużej dla dodatkowego smaku.
Usunąć halibuta z marynaty. Wyrzucić pozostałą marynatę.Grilluj na średnim ogniu od 4 do 6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.