Halibut grillowany II

Halibut grillowany II
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, paleolitycznych i pierwotnych do swojej skrzynki z przepisami, Grilled Halibut II może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten przepis daje 6 porcji po 198 kalorii , 32 g białka i 7 g tłuszczu każda. Za 5,79 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i jest przygotowywany w około 2 godziny i 20 minut . 28 osób uznało ten przepis za pełen smaku i sycący. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka bazylii, oregano, tymianku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny na Czwartego Lipca . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 97% , to danie jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak Grillowany halibut z salsą borówkowo-imbirową , Pieczony halibut i Halibut z kolendrą i limonką .

Instrukcje

1
Umieść filety halibuta w płytkim naczyniu do pieczenia. W misce wymieszaj oliwę z oliwek, sok z limonki, tymianek, bazylię, oregano i rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Zalej rybę marynatą, przykryj i odstaw do lodówki na 2 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Rozgrzej grill do średniej temperatury. Dostosuj wysokość rusztu do 4-6 cali od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Lekko natłuść ruszt grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Wyjmij halibuta z naczynia i wylej marynatę. Smaż przez 5 minut z każdej strony lub do momentu, aż ryba będzie łatwo rozdzielona widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
HalibutHalibut
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia72
Magazyn