Halibut A La Barigoule może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 7,63 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka czosnku, wina, halibuta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Warzywa à la Barigoule z wanilią, Barigoule z warzyw wiosennych, oraz Linguine z brukselką Barigoule dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj marchew, tymianek, sól, i pieprz na patelnię; gotować, aż tylko miękkie, o 9 protokół. Podnieś ciepło do wysokiej; powoli dodaj wino i 3/4 szklanki wody; wymieszaj, aby zeskrobać Pozostałe brązowe kawałki i gotuj do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średniego; dodaj halibuta i przykryj. Gotować, aż ryba jest nieprzezroczysta i gotowane przez, O 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Halibut
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.