Głęboko Smażony Cały Indyk Buffalo

Głęboko Smażony Cały Indyk Buffalo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać głęboko smażone cały Buffalo indyka spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $13.6 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 13408 kalorii, 75g białka, oraz 1479g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 779 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sos serowy, seler, frank ' s hot sauce, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Deep Fried Buffalo Chicken Szaszłyki, Mój ulubiony głęboko smażony indyk {i nawet nie lubię indyka!}, oraz Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić indyka na platformie do smażenia zgodnie z instrukcją producenta z nogami skierowanymi w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2
Dodaj do pustego naczynia do smażenia.
3
Dodaj olej, aż indyk jest ledwo zanurzony.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Wyjąć indyka, pozostawić nadmiar oleju, aby kapać z powrotem do garnka, i przenieść do obramowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Zapalić frytkownicę do indyka i podgrzać olej do temperatury 177°. całkowicie wyłączyć gaz i powoli opuszczać indyka na gorący olej (proces powinien trwać co najmniej 1 i 1/2 minuty). Gdy indyk jest całkowicie zanurzony, ponownie rozpalić frytkownicę do indyka i wyregulować płomień, aby utrzymać stały poziom 325 do350. smażyć, aż termometr zostanie natychmiast odczytany włożony do najfajniejszej części piersi rejestruje 145 ° F, 27 do 25 minut. Pozwól, aby nadmiar oleju kapał z powrotem do garnka, przenieś indyka do czystej aluminiowej tacy jednorazowego użytku lub obramowanej blachy do pieczenia, dopraw solą i pieprzem i pozostaw na co najmniej 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Tymczasem, zrobić ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
7
W średnim rondlu rozgrzać masło i masło na średnim ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż masło całkowicie się rozpuści i sos będzie gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Po tym, jak indyk wypoczął, kadzi połowę gorącego sosu równomiernie na każdej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
9
Przełożyć na talerz.
10
Wlać nadmiar sosu z blachy do pieczenia z powrotem na indyka. Pokrój indyka i podawaj natychmiast z selerem naciowym, przechodząc dodatkowy ostry sos i sos z sera pleśniowego przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Sera PleśniowegoSos Z Sera Pleśniowego
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn