Głęboki, Ciemny Budyń Czekoladowy

Głęboki, Ciemny Budyń Czekoladowy
Głęboki, ciemny budyń czekoladowy to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 8. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, półsłodką czekoladę, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ora ' s Deep Dark Chocolate Cake, Tort Z Głęboką Ciemną Czekoladą, oraz Tort Z Głęboką Ciemną Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej misce umieścić sitko o drobnych oczkach; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Żółtka i śmietanę umieścić w dużej misce i ubić do połączenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Cukier, kakao w proszku, skrobię kukurydzianą i sól umieścić w dużym rondlu o grubym dnie i ubić do połączenia. Powoli ubijaj mleko, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Umieść patelnię na średnim ogniu, stale mieszając gumową szpatułką i upewniając się, że zeskrobujesz dno patelni, aż mieszanina dojdzie do duszenia i lekko zgęstnieje, około 6 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wyjmij patelnię z ognia i powoli ubijaj zawartość do zarezerwowanej mieszaniny żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Wlać mieszaninę jajko-kakao z powrotem do rondla i kontynuować gotowanie na średnim ogniu, stale mieszając i zeskrobując dno patelni, aż po prostu zacznie się gotować, około 7 minut. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, stale mieszając, aż zgęstnieje, o 1 minutę więcej.Natychmiast wlać mieszaninę przez przygotowany sitko, zeskrobując wszelkie dodatkowe przylegające do spodniej strony Sitka do miski; wyrzucić resztki pozostawione w sitku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodać czekoladę i wanilię do miski i mieszać, aż czekolada się stopi i budyń jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Przełożyć budyń do małych ramekinów lub miseczek. Natychmiast naciśnij arkusze folii bezpośrednio na powierzchnię puddingów, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Przechowywać w lodówce do bardzo zimnego, co najmniej 3 godziny lub na noc.Na bitą śmietankową polewę: gdy będzie gotowa do podania budyniu, schłodzić miskę miksera stojącego i mocowanie trzepaczki w zamrażalniku przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
9
Umieść wszystkie składniki na wierzchu w schłodzonej misce i ubijaj na dużej prędkości, aż utworzy się średni szczyt, około 1 do 2 minut. (Alternatywnie można użyć trzepaczki i dużej schłodzonej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
10
Ubić wszystkie składniki do uzyskania średnich szczytów, około 5 do 6 minut.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
11
Podawać natychmiast z budyniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn