Głęboki, Ciemny Budyń Czekoladowy

Głęboki, Ciemny Budyń Czekoladowy
Głęboki, ciemny budyń czekoladowy to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 8. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, półsłodką czekoladę, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ora ' s Deep Dark Chocolate Cake, Tort Z Głęboką Ciemną Czekoladą, oraz Tort Z Głęboką Ciemną Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej misce umieścić sitko o drobnych oczkach; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Żółtka i śmietanę umieścić w dużej misce i ubić do połączenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Cukier, kakao w proszku, skrobię kukurydzianą i sól umieścić w dużym rondlu o grubym dnie i ubić do połączenia. Powoli ubijaj mleko, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Umieść patelnię na średnim ogniu, stale mieszając gumową szpatułką i upewniając się, że zeskrobujesz dno patelni, aż mieszanina dojdzie do duszenia i lekko zgęstnieje, około 6 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wyjmij patelnię z ognia i powoli ubijaj zawartość do zarezerwowanej mieszaniny żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Wlać mieszaninę jajko-kakao z powrotem do rondla i kontynuować gotowanie na średnim ogniu, stale mieszając i zeskrobując dno patelni, aż po prostu zacznie się gotować, około 7 minut. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, stale mieszając, aż zgęstnieje, o 1 minutę więcej.Natychmiast wlać mieszaninę przez przygotowany sitko, zeskrobując wszelkie dodatkowe przylegające do spodniej strony Sitka do miski; wyrzucić resztki pozostawione w sitku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodać czekoladę i wanilię do miski i mieszać, aż czekolada się stopi i budyń jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Przełożyć budyń do małych ramekinów lub miseczek. Natychmiast naciśnij arkusze folii bezpośrednio na powierzchnię puddingów, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Przechowywać w lodówce do bardzo zimnego, co najmniej 3 godziny lub na noc.Na bitą śmietankową polewę: gdy będzie gotowa do podania budyniu, schłodzić miskę miksera stojącego i mocowanie trzepaczki w zamrażalniku przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Umieść wszystkie składniki na wierzchu w schłodzonej misce i ubijaj na dużej prędkości, aż utworzy się średni szczyt, około 1 do 2 minut. (Alternatywnie można użyć trzepaczki i dużej schłodzonej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Ubić wszystkie składniki do uzyskania średnich szczytów, około 5 do 6 minut.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
11
Podawać natychmiast z budyniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn