Główne wyzwanie: czerwone Chili Grzyby cytrusowe z grillowaną cukinią

Główne wyzwanie: czerwone Chili Grzyby cytrusowe z grillowaną cukinią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc daj główne wyzwanie: czerwone grzyby cytrusowe Chili z grillowaną cukinią. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 80 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka pieczarek, cukinia, kozi ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest dobre. Spróbuj Główne wyzwanie: czerwone Chili Grzyby cytrusowe z grillowaną cukinią, Główne wyzwanie: zupa z pieczonych pomidorów i czerwonego Chili, oraz Główne wyzwanie: grillowane Barramundi z krewetkami wasabi i przegrzebkami w azjatyckim bulionie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać cebulę i grzyby i podsmażyć na złoty kolor. Doprawić solą, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Tymczasem, w średniej wielkości misce, połączyć sok pomarańczowy, sok z limonki i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać soki do mieszanki grzybowej wraz z bulionem z kurczaka. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o dwie trzecie. Wymieszaj miód i utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5
Rozgrzać grill lub patelnię grillową do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Plastry cukinii natrzeć kminkiem i doprawić solą. Cukinię grillować, zaznaczając obie strony, ale utrzymując plastry nadal jędrne.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Wyjąć na deskę do krojenia. Cukinię pokroić na 1-calowe kawałki i ułożyć na dużym talerzu. Top z mieszaniną grzybów i posypać kolendrą i kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje80
Ocena Zdrowia8
Magazyn