Główne wyzwanie: czerwone Chili Grzyby cytrusowe z grillowaną cukinią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc daj główne wyzwanie: czerwone grzyby cytrusowe Chili z grillowaną cukinią. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 80 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka pieczarek, cukinia, kozi ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest dobre. Spróbuj Główne wyzwanie: czerwone Chili Grzyby cytrusowe z grillowaną cukinią, Główne wyzwanie: zupa z pieczonych pomidorów i czerwonego Chili, oraz Główne wyzwanie: grillowane Barramundi z krewetkami wasabi i przegrzebkami w azjatyckim bulionie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać cebulę i grzyby i podsmażyć na złoty kolor. Doprawić solą, do smaku.
Tymczasem, w średniej wielkości misce, połączyć sok pomarańczowy, sok z limonki i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać soki do mieszanki grzybowej wraz z bulionem z kurczaka. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o dwie trzecie. Wymieszaj miód i utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5
Rozgrzać grill lub patelnię grillową do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Plastry cukinii natrzeć kminkiem i doprawić solą. Cukinię grillować, zaznaczając obie strony, ale utrzymując plastry nadal jędrne.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Wyjąć na deskę do krojenia. Cukinię pokroić na 1-calowe kawałki i ułożyć na dużym talerzu. Top z mieszaniną grzybów i posypać kolendrą i kozim serem.