Gulasz ze skorupiaków alla Tarantina

Gulasz ze skorupiaków alla Tarantina
Gulasz ze skorupiaków alla Tarantina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 726 kalorii, 61g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.15 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz rustykalny chleb, małże, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz Z Skorupiaków Po Prowansalsku, Wiosenny Gulasz Z Skorupiaków, oraz Gulasz Ze Skorupiaków Z Wyspy Toskańskiej.

Instrukcje

1
Pokrój kalmary na 1/2-calowe pierścienie i sprawdź ostrygi pod kątem piasku i kawałków muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
2
W rondlu 4 quart, rozgrzać oliwę z oliwek, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodaj cebulę, papryka i liście tymianku i gotować, aż zmiękną, ale nie Brązowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać wino i sos pomidorowy i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj małże, krewetki i małże i przykryć. Gotować 3 do 4 minut, aż małże wszystkie otwarte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
6
Dodaj kalmary i gotować 2 protokół, aż nieprzezroczyste. Doprawić solą i pieprzem, dodać ostrygi i płyn do ostryg i gotować na wolnym ogniu przez 2 do 3 minut, aż ostrygi będą zaciskane wokół zewnętrznych krawędzi. Skorupiaki podzielić na kawałki chleba w 4 miseczkach, wlać bulion i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
SkorupiakiSkorupiaki
KałamarnicaKałamarnica
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn