Need a dairy free main course? Gulasz z wołowiny i prosa w miseczkach chleba może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 528 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz pod ręką gotową do jedzenia marchewkę, pomidory w puszkach, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybki gulasz wołowy w miseczkach z chlebem, Slow Cooker gulasz wołowy, piwny i jęczmienny w miseczkach z chlebem, oraz Gulasz wegetariański w miseczkach z chlebem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Lekko nasmarować Na zewnątrz 6 (10-uncji) kubków kremu ze skróceniem (nie używać sprayu do gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Skracanie
Budyń
2
Umieścić kubki do góry nogami na dużym arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Ciasto podzielić na 6 równych kawałków. Kształt każdy kawałek w piłkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
4
Roll lub poklepać każdą piłkę do 6-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
5
Umieść ciasto okrągłe na dnie każdego kubka kremu, rozciągając się do dopasowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń
Ciasto
6
Ciasto posmarować 1 łyżką oleju; posypać bazylią. Przykryć; odstawić w ciepłe miejsce 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bazylia
Ciasto
Olej Do Smażenia
7
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Piec chleb miski 16 do 20 minut lub aż złoty kolor. Ostudzić 5 minut; wyjąć z kubków do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. (Wnętrza misek na chleb mogą być lekko wilgotne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Na Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Tymczasem w rondlu 3-quart rozgrzać 2 łyżeczki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
10
Dodać wołowinę, cebulę, czosnek, zioła prowansalskie, sól i pieprz. Gotować 5 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Sól I Pieprz
Czosnek
Cebula
Wołowina
11
Wymieszać bulion, pomidory i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Bulion
Woda
12
Podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; dusić 45 minut. Wymieszaj z prosem, marchewką i zieloną fasolką. Gotować odkryte o 25 minut lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Marchew
Proso
Wołowina
13
Podawać gulasz w miseczkach z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Na Chleb
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego