Gulasz z wołowiny, fasoli i jęczmienia
Gulasz wołowy, fasolowy i jęczmienny wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 240 kalorii, 23G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oregano, kapusty, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać nasiona kminku, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Z Kminkiem jako deser. Jest idealny do Jesień. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest doskonałe. Spróbuj Gulasz z wołowiny, fasoli i jęczmienia, Gulasz Jęczmienny Wołowy, oraz Gulasz Wołowo-Jęczmienny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj duży garnek lub holenderski piekarnik sprayem do gotowania.
Umieścić na średnim ogniu i gotować wołowinę do brązowego. Wymieszać cebulę i gotować, aż będzie przezroczysta.
Odcedzić tłuszcz. Wymieszać sól, pieprz i czosnek i gotować 1 minutę.
Wlać bulion wołowy, wodę i pomidory. Wymieszaj ziemniaki, marchew, kapustę, jęczmień i fasolę. Doprawiamy oregano, bazylią, rozmarynem i kminkiem. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować 20 minut.