Gulasz z wieprzowiny i zielonego pieprzu
Gulasz z wieprzowiny i zielonego pieprzu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 29g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz liście oregano, Olej roślinny, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 43 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz wieprzowy z małż, małży i pikantnym sosem z czerwonej papryki, Gulasz Wieprzowy Z Zielonym Chili, oraz Gulasz Wieprzowy Z Zielonym Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, sól i pieprz Połącz w płytkim naczyniu lub dużej plastikowej torbie.
Dodać wieprzowinę i wrzucić do herbu.
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku 3 do 4-quart lub rondlu o grubym dnie na średnim ogniu. Gdy olej mieni się, dodać połowę wieprzowiny (należy strząsnąć nadmiar mąki przed dodaniem) i gotować, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, o 5 do 7 protokół.
Wyjąć na talerz i powtórzyć z pozostałym mięsem.
Wyrzucić wszystko, ale około 1 łyżka kapieli, powrót garnek do pieca, i dodać cebulę, paprykę, czosnek, i oregano. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem i gotować na złoty kolor, około 3 do 5 minut.
Pozostałe składniki wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i niech gotować, aż mięso jest przetargu widelec, o 1 1/2 godziny.