Gulasz z piwa i soczewicy Klonowej

Gulasz z piwa i soczewicy Klonowej
Piwo i klon soczewica gulasz może być tylko głównym daniem szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. 16 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, sól selerową, sól i mielony pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 80%. Spróbuj Indyjski gulasz letni: Dynia, kokos i gulasz z soczewicy, Klon Vanilla Beer Float, oraz Klonowy chleb piwny parmezan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić duży garnek na średnim ogniu; gotować boczek w garnku, aż chrupiące, 5 do 7 protokół. Mieszać w cebuli i czosnku; nadal gotować, aż cebula są przezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać z selerem i marchewką; gotować kolejne 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Do garnka wlać bulion wołowy i piwo; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z soczewicą, syropem, gałką muszkatołową, kminkiem i solą selera; przykryć i gotować przez 45 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Bulion WołowyBulion Wołowy
SoczewicaSoczewica
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn