Gulasz z patelni Kielbasa
Gulasz Kielbasa na patelni zajmuje około 1 godziny i 5 minut od początku do końca. To danie główne ma 395 kalorii, 19 g białka i 22 g tłuszczu na porcję. Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,33 USD za porcję. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień. Mieszanka tymianku, wspaniałej fasoli północnej, chili i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 47%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Gulasz Kielbasa „aka” Gulasz z Kiełbasy, Patelnia Kielbasa i Gulasz Kielbasa.
Instrukcje
W 12-calowym. patelnię, usmaż boczek, aż będzie chrupiący; wyjąć na papierowy ręcznik do odsączenia. Gotuj kiełbasę i cebulę w zalewie na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka; odpływ.
Wymieszaj pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 45 minut lub do miękkości warzyw, od czasu do czasu mieszając. Pokruszyć boczek; posypać gulaszem.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Gulasz można łączyć z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne, czerwone wina, takie jak Malbec i Cabernet Sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Riesling Biltmore Estate z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Riesling z Biltmore Estate
Pięknie zrównoważone aromatami słodkich moreli, lekkimi aromatami miodu i rześkim finiszem.