Gulasz Z Owoców Morza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj gulaszu z owoców morza Śródziemnego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.69 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka skórki cytrynowej, majonezu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śródziemnomorski Grill z owocami morza ze Skordalią, Śródziemnomorski talerz z grillowanymi owocami morza i warzywami, oraz Gulasz Z Owoców Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku, podsmażyć cebulę na oleju do miękkości.
Dodać 1/2 łyżeczki czosnku; gotować 1 minutę dłużej.
Dodać pomidory, skórkę z cytryny i płatki pieprzu; gotować i mieszać przez 2 protokół.
Dodać sok z małży, wino lub dodatkowy sok z małży, pastę pomidorową i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż do ogrzania.
Dodaj ryby, krewetki, przegrzebki i pietruszka. Przykryć i gotować przez 8-10 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem, krewetki kolei różowy i przegrzebki są nieprzezroczyste.
Połączyć majonez i pozostały czosnek; dollop na każdej porcji.