Gulasz z ostryg Mo

Gulasz z ostryg Mo
Gulasz z ostryg mo może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz masło, sól i pieprz, ostrygi shucked w ich likieru, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Z Ostryg, Gulasz Z Ostryg, oraz Gulasz Z Ostryg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 2 1/2 - do 3-quart patelni na średnim ogniu, mieszać mleko często tylko do gotowania na parze, około 6 minut; nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
2
W międzyczasie odcedzić ostrygi (alkohol rezerwowy) i pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
3
Dodaj ostrygi i likier do mleka i od czasu do czasu delikatnie mieszaj, aż do ogrzania, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
5
Dusić chochle równomiernie w czterech szerokich, płytkich miseczkach i top każdej z 1/2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn