Gulasz z ostryg dla jednego lub dwóch może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz pod ręką mleko, ostrygi, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Gulasz Z Ostryg, Gulasz Z Ostryg, oraz Gulasz Z Ostryg dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło na patelni o dużym dnie lub wok na średnim ogniu; gotować i mieszać seler i czosnek w maśle, aż seler będzie miękki, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodać mąkę i wymieszać, skrobanie dno patelni, aż mąka jest lekko tosty. Powoli dodaj mleko i pół na pół do zasmażki, ciągle mieszając. Mieszamy cebulę w proszku, natkę pietruszki i sól. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej; kontynuować gotowanie i mieszanie, aż mieszanina pęcherzyków i zgęstnieje, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać ostrygi z płynem z pojemnika do mieszaniny; gotować, aż krawędzie ostryg zwijają się, o 5 minut więcej. Tuż przed podaniem doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie