Gulasz Z Ostryg

Gulasz Z Ostryg
Gulasz z ostryg może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 2385 kalorii, 28g białka, oraz 230 g tłuszczu każdy. Na 5,81 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oleju canolan, sól, Yukon złote ziemniaki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Z Ostryg, Gulasz Z Ostryg, oraz Gulasz Z Ostryg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ostrygi odsączyć, rezerwując trunek (płyn z pojemnika na ostrygi); odstawić.Roztopić masło w oleju rzepakowym w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać cebulę, marchew, i seler, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj białe wino i zarezerwowane Likier ostrygowy; gotuj na wolnym ogniu 5 minut, lub aż zmniejszy się o połowę. Wymieszać w śmietanie ubijania, kostki ziemniaków, sól, i pieprz; dusić 15 minut lub aż śmietana jest lekko zagęszczony i ziemniaki są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodaj ostrygi i gotuj 3 minuty lub tylko do momentu, gdy krawędzie zaczną się zwijać; wymieszaj pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
4
Zdjąć z ognia i podawać; każdą porcję posypać równomiernie pokruszonym boczkiem i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn