Gulasz Z Ostryg
Gulasz z ostryg może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 2385 kalorii, 28g białka, oraz 230 g tłuszczu każdy. Na 5,81 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oleju canolan, sól, Yukon złote ziemniaki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Z Ostryg, Gulasz Z Ostryg, oraz Gulasz Z Ostryg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ostrygi odsączyć, rezerwując trunek (płyn z pojemnika na ostrygi); odstawić.Roztopić masło w oleju rzepakowym w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać cebulę, marchew, i seler, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj białe wino i zarezerwowane Likier ostrygowy; gotuj na wolnym ogniu 5 minut, lub aż zmniejszy się o połowę. Wymieszać w śmietanie ubijania, kostki ziemniaków, sól, i pieprz; dusić 15 minut lub aż śmietana jest lekko zagęszczony i ziemniaki są miękkie.
Dodaj ostrygi i gotuj 3 minuty lub tylko do momentu, gdy krawędzie zaczną się zwijać; wymieszaj pomidory.
Zdjąć z ognia i podawać; każdą porcję posypać równomiernie pokruszonym boczkiem i szczypiorkiem.