Gulasz z kurczaka ze słodką papryką to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka marchewki, great Northern beans, cukinia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Gulasz z kurczaka ze słodką papryką, Gulasz wieprzowy ze słodką i ostrą papryką z Abruzji, oraz Kurczak ze słodką papryką i pomidorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj posiekaną cebulę i kurczaka; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać cukinię i następne 9 składników (cukinia przez bulion); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego