Gulasz Z Kurczaka W Singapurze
Singapurski gulasz z kurczaka wymaga około 45 minut od początku do końca. Na $2.05 za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, bez kości, pięć przypraw, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gulasz Z Kurczaka W Singapurze, Singapur Gulasz Z Indyka, oraz Pałeczki z kurczaka w sosie singapurskim.
Instrukcje
Kurczaka opłukać, osuszyć i pokroić w 1-calowe kawałki. W misce wymieszaj mąkę, sól, płatki chili i pięć przypraw.
Dodać kawałki kurczaka i wymieszać.
Wlać olej do 4-do 5-quart patelni na średnim ogniu.
Dodaj mieszankę kurczaka, czosnek i imbir. Mieszać często, aż kurczak jest gotowane na zewnątrz, ale nadal różowy w środku (pokroić do testu), o 3 protokół.
Dodać mleko kokosowe i bulion i doprowadzić do duszenia. Dostosować ciepło do utrzymania dusić, okładka, i gotować do mieszania smaków, o 5 protokół.
Wymieszać ze szpinakiem, kukurydza, pomidory, kasztany wodne, zielona cebula, i sok z limonki i gotować, mieszając często, aż szpinak zwiędnie, o 3 protokół.
Posypać kolendrą przed podaniem z patelni.