GULASZ Z KURCZAKA (POLLO SUDADO)
Gulasz z kurczaka (POLLO SUDADO) jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Na 97 centów za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 12g białka, oraz 4G tłuszczu. 1338 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, olej roślinny, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj GULASZ Z KLOPSIKÓW (SUDADO DE ALBÓNDIGAS), Kolumbijski gulasz wołowy (Sudado de Res), oraz Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku rozgrzej olej roślinny na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i paprykę i smażyć, aż cebula są przezroczyste, o 3 protokół. Następnie dodać pomidory, czosnek, sól i mielony pieprz i smażyć przez 5 Więcej minut.
Dodaj kurczaka, wodę, bulion z kurczaka, sazon Goya i kminek w proszku. Przykryć i gotować przez 25 minut, od czasu do czasu mieszając.
Dodać ziemniaki i kolendry i gotować przez dodatkowe 30 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.