Gulasz z kurczaka i białej fasoli
Gulasz z kurczaka i białej fasoli może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Na 1,61 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 24g białka, oraz 13g tłuszczu. Mieszanka g / 14oz puszki fasola fasola, gałązki tymianku lub, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 579 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Gulasz Z Kurczaka I Białej Fasoli, Gulasz Z Kurczaka Z Białej Fasoli, oraz Classico ® gulasz z kurczaka i białej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni, dodać kurczaka, a następnie smażyć, aż lekko rumiane.
Dodajemy warzywa, następnie smażymy jeszcze kilka minut. Wymieszać zioła i wywar. Doprowadzić do wrzenia. Dobrze wymieszać, zmniejszyć ogień, następnie przykryć i gotować przez 40 minut, aż kurczak będzie miękki.
Fasolę wymieszać na patelni, następnie gotować na wolnym ogniu przez 5 min. Natkę pietruszki wymieszać i podawać z chrupiącym chlebem.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Gulasz można połączyć z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Jednym z win, które można spróbować jest Eisele Vineyard Cabernet Sauvignon. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 500 dolarów.
Eisele Vineyard Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon 2013 to czysty Eisele. W piwnicy wina ujawniły się praktycznie bez potrzeby interwencji. Sekretem rocznika było delikatne traktowanie owoców i nie przesadzanie. Naturalna koncentracja i głębia vintage łączą się z wykwintną elegancją, precyzją i finezją, które są znakami rozpoznawczymi tego terroir. Eisele Cabernet 2013 otwiera się na nuty suszonych płatków róży i przypraw z nutą jagód boysenberries. Na podniebieniu wielowymiarowość tekstury i ekspresja czarnych i niebieskich owoców łączą się z poczuciem niezwykłej czystości. Wyrafinowane i szczelnie splecione taniny ustępują miejsca bardzo długim, cudownie mineralnym, prawie solankowym wykończeniom.