Gulasz z komosy ryżowej z dyni, śliwkami i granatem

Gulasz z komosy ryżowej z dyni, śliwkami i granatem
Gulasz Quinoa z squashem, śliwkami i granatem może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako zupa przyjazna dla budżetu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 126 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis z BBC Good Food wymaga imbiru, śliwek, soku z cytryny i ząbka czosnku. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 98%. Sałatka z dyni i komosy ryżowej z granatem, Pieczone Acorn Squash Z Marokańskim Quinoa & Granat Farszu, oraz Granat, Komosa Ryżowa I Kozi Ser Nadziewane Acorn Squash są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Dynię wyłożyć na blachę do pieczenia i wymieszać z 1 łyżką oleju. Dobrze doprawić i smażyć przez 30-35 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
W międzyczasie rozgrzać pozostały olej w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Dodać cebulę, czosnek i imbir, doprawić i gotować przez 10 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodaj przyprawę i quinoa, i gotować przez kolejne kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
6
Dodać śliwki, sok z cytryny i wywar, doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
śliwkiśliwki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Gdy wszystko jest miękkie, wymieszać squash przez gulasz. Łyżka do misek i rozsypać z pestek granatu i mięty służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Gulasz świetnie komponuje się z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Jednym z win, które można spróbować jest Pendulum Cabernet Sauvignon. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Pendulum Cabernet Sauvignon
Pendulum Cabernet Sauvignon
#82 Wine Spectator Top 100 of 2018wytrawne aromaty czarnego pieprzu, zwęglonego dębu i ciemnych jagód wprowadzają na podniebieniu nuty van cherry, czerwonego jabłka i słodkiego świeżego tytoniu. Średnio mocny i zrównoważony z elastyczną strukturą taninową.Sparuj z grillowanymi mięsami, warzywami lub po prostu ciesz się przy szkle.Mieszanka: 86% Cabernet Sauvignon, 12% Petite Verdot, 2% Malbec
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia83
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn