Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj Curry Lamb gulasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,96 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 34g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, ryż, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz z jagnięciny i soczewicy, Gulasz jagnięcy curry z marchewką, oraz Jagnięcina Curry Czerwona podobnych receptur.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku brązowe mięso w oleju w partiach ze wszystkich stron; wyjąć z patelni i ogrzać. Ugotuj cebulę i czosnek w ociekaniu, aż cebula będzie miękka.
Zwróć mięso do holenderskiego piekarnika. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Zdjąć z ognia. Wymieszać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę