Gulasz z jagnięciny i soczewicy śródziemnomorskiej
Śródziemnomorski gulasz z jagnięciny i soczewicy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 617 kalorii, 61g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szałwii, tymianku, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 87%. Spróbuj Gulasz z jagnięciny i soczewicy śródziemnomorskiej, Obfity gulasz z jagnięciny i soczewicy, oraz Obfity gulasz z jagnięciny i soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać kostki jagnięce i kości i brązowy ze wszystkich stron, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Jagnięcy Mięso
3
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4
Dodaj cebulę i czosnek i kontynuuj gotowanie około 2 minut, często mieszając.
Wymieszać z soczewicą, 2 szklanki bulionu z kurczaka, pomidory, marchew i tymianek, szałwia i bazylia. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż soczewica są miękkie, ale nie do końca zrobione, mieszając od czasu do czasu. W zależności od rodzaju i świeżości soczewicy zajmie to od 15 do 30 minut. Jeśli gulasz wydaje się suchy, dodaj więcej bulionu (do jednej filiżanki dodatkowej). Odrzuć kości jagnięce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Kości Jagnięce
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina Wieprzowa
Soczewica
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
6
Dodaj szpinak i gotować 5 minut więcej. Wymieszaj skórkę z cytryny i sok.