Gulasz z jagnięciny i soczewicy śródziemnomorskiej

Gulasz z jagnięciny i soczewicy śródziemnomorskiej
Śródziemnomorski gulasz z jagnięciny i soczewicy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 617 kalorii, 61g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szałwii, tymianku, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 87%. Spróbuj Gulasz z jagnięciny i soczewicy śródziemnomorskiej, Obfity gulasz z jagnięciny i soczewicy, oraz Obfity gulasz z jagnięciny i soczewicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać kostki jagnięce i kości i brązowy ze wszystkich stron, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Jagnięcy MięsoGulasz Jagnięcy Mięso
3
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4
Dodaj cebulę i czosnek i kontynuuj gotowanie około 2 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Wymieszać z soczewicą, 2 szklanki bulionu z kurczaka, pomidory, marchew i tymianek, szałwia i bazylia. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż soczewica są miękkie, ale nie do końca zrobione, mieszając od czasu do czasu. W zależności od rodzaju i świeżości soczewicy zajmie to od 15 do 30 minut. Jeśli gulasz wydaje się suchy, dodaj więcej bulionu (do jednej filiżanki dodatkowej). Odrzuć kości jagnięce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Kości JagnięceKości Jagnięce
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SoczewicaSoczewica
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
6
Dodaj szpinak i gotować 5 minut więcej. Wymieszaj skórkę z cytryny i sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
7
Poszczególne porcje udekorować pokruszonym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KruszySer Kruszy
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn