Gulasz Z Grzybów Wołowych

Gulasz Z Grzybów Wołowych
Potrzebujesz danie główne bez nabiału? Gulasz z grzybów wołowych może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu. Za 67 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, ząbka czosnku, oleju canolan i do 3 granic okrągłego steku wołowego. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Gulasz Wołowy Z Grzybów, Gulasz wołowo-grzybowy, oraz Gulasz wołowo-grzybowy.

Instrukcje

1
Umieść mąkę, sól i pieprz w plastikowej torbie; dodaj kostki wołowe i wstrząśnij, aby pokryć ze wszystkich stron. Brązowa wołowina w oleju w dużym rondlu. Dodać burgund lub bulion, wodę, pieczarki, cebulę, liście laurowe, czosnek i pietruszkę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/2 godziny lub do miękkości mięsa. W razie potrzeby zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Podawać z ryżem lub makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Groszek Goya®Groszek Goya®

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Gulasz działa naprawdę dobrze z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Właściciel Elizabeth Spencer wybrał specjalny Cuvee Cabernet Sauvignon z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
Elizabeth Spencer Właściciel Wybrał Specjalne Cuvee Cabernet Sauvignon
Elizabeth Spencer Właściciel Wybrał Specjalne Cuvee Cabernet Sauvignon
Klasyczny Cuvée to beczkowy wybór Cabernet Sauvignon i niewielki procent innych odmian czerwonego Bordeaux, wybrany tak, aby odzwierciedlał klasyczne podejście Napa do winifikacji tej odmiany. Uprawiane głównie na dnie doliny w cieplejszych mikroklimatach, owoce wykazują idealną równowagę miękkich, dojrzałych czerwonych śliwek i struktury ciemnej czekolady. Ten Cabernet Sauvignon jest bardziej bogatą, owocową reprezentacją niż nasz oryginalny Cabernet Napa Valley, ale w swej istocie pozostaje wierny klasycznemu stylowi Elizabeth Spencer: równowaga, elegancja i wdzięk.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn