Gulasz z fasoli z Okry i masła
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj gulaszu z fasoli Okran i masła. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,38 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 15g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, pieprz, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz z fasoli i pomidorów, Gulasz z kurczaka, fasoli i pieprzu, oraz Gulasz z kurczaka z okrą podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku gotować boczek i kiełbasę na średnim ogniu, aż boczek będzie chrupiący.
Zdjąć do ręczników papierowych; osuszyć, zastrzegając 2 łyżki kapiących.
Ugotuj cebulę i zieloną paprykę w ociekaniu do miękkości. Wymieszać z wodą, fasolą, pomidorami, pastą pomidorową, pieprzem i solą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 10 minut.
Dodać boczek i kiełbasę; gotować 10 minut dłużej.
Wymieszać z okrą. Przykryj i gotuj przez 8-10 minut lub do miękkości okry.
W razie potrzeby podawać z ryżem.