Gulasz z fasoli, jarmużu i jajek

Gulasz z fasoli, jarmużu i jajek
Potrzebujesz dania głównego wegetariańskiego lacto ovo ? Gulasz z fasoli, jarmużu i jajek może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Za 2,03 USD za porcję przepis ten pokrywa 44% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 520 kalorii , 27 g białka i 19 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 4 osób. Od przygotowania do podania na talerzu, przepis ten zajmuje około 35 minut . 162 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Można go jeść o każdej porze, ale jest szczególnie dobry zimą . Udaj się do sklepu i kup chleb pełnoziarnisty, ostry cheddar, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 98% , co jest znakomitym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak Gulasz z białej fasoli, jarmużu i pomidorów , Gulasz z jarmużu i ciecierzycy z kuminem, wędzoną papryką i limonką oraz Pikantna gulaszowa z halibuta z chorizo i jarmużem .

Instrukcje

1
Rozgrzej brojler.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Rozgrzej 1 łyżkę oliwy w średniej wielkości rondlu na średnio wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodaj cebulę i smaż, mieszając, aż zmięknie, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj fasolę i odłożony płyn z fasoli, bulion z kurczaka, sos sojowy, 1/2 łyżeczki soli i odrobinę czarnego pieprzu. Doprowadź do wrzenia, dodaj jarmuż i mieszaj, aż zwiędnie; doprowadź do wrzenia i gotuj, aż jarmuż będzie miękki, a gulasz lekko zgęstnieje, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
JarmużJarmuż
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
5
Zdjąć z ognia, przykryć i trzymać w cieple.
6
Rozgrzej pozostałą 1 łyżkę oleju na dużej patelni nieprzywierającej. Gdy olej będzie gorący, wbij jajka na patelnię i smaż, aż białka zaczną się ścinać, około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Posyp każde jajko pieprzem, przykryj i kontynuuj smażenie, aż białka będą całkowicie ścięte, a żółtka pozostaną płynne, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Zdjąć z ognia.
9
Posyp każdą kromkę chleba serem i zapiekaj, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
10
Pokrój każdy plaster na ćwiartki.
11
Podziel gulasz na cztery miski, na wierzch każdej włóż jajko i podawaj z grzanką z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
Podawać z ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn