Gulasz z fasoli, jarmużu i jajek

Gulasz z fasoli, jarmużu i jajek
Potrzebujesz dania głównego wegetariańskiego lacto ovo ? Gulasz z fasoli, jarmużu i jajek może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Za 2,03 USD za porcję przepis ten pokrywa 44% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 520 kalorii , 27 g białka i 19 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 4 osób. Od przygotowania do podania na talerzu, przepis ten zajmuje około 35 minut . 162 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Można go jeść o każdej porze, ale jest szczególnie dobry zimą . Udaj się do sklepu i kup chleb pełnoziarnisty, ostry cheddar, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 98% , co jest znakomitym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak Gulasz z białej fasoli, jarmużu i pomidorów , Gulasz z jarmużu i ciecierzycy z kuminem, wędzoną papryką i limonką oraz Pikantna gulaszowa z halibuta z chorizo i jarmużem .

Instrukcje

1
Rozgrzej brojler.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
2
Rozgrzej 1 łyżkę oliwy w średniej wielkości rondlu na średnio wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodaj cebulę i smaż, mieszając, aż zmięknie, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodaj fasolę i odłożony płyn z fasoli, bulion z kurczaka, sos sojowy, 1/2 łyżeczki soli i odrobinę czarnego pieprzu. Doprowadź do wrzenia, dodaj jarmuż i mieszaj, aż zwiędnie; doprowadź do wrzenia i gotuj, aż jarmuż będzie miękki, a gulasz lekko zgęstnieje, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
JarmużJarmuż
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
5
Zdjąć z ognia, przykryć i trzymać w cieple.
6
Rozgrzej pozostałą 1 łyżkę oleju na dużej patelni nieprzywierającej. Gdy olej będzie gorący, wbij jajka na patelnię i smaż, aż białka zaczną się ścinać, około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
Posyp każde jajko pieprzem, przykryj i kontynuuj smażenie, aż białka będą całkowicie ścięte, a żółtka pozostaną płynne, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8
Zdjąć z ognia.
9
Posyp każdą kromkę chleba serem i zapiekaj, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
10
Pokrój każdy plaster na ćwiartki.
11
Podziel gulasz na cztery miski, na wierzch każdej włóż jajko i podawaj z grzanką z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Podawać z ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn