Gulasz z fasoli asturyjskiej z kiełbasą -- (Asturia, Hiszpania)

Gulasz z fasoli asturyjskiej z kiełbasą -- (Asturia, Hiszpania)
Gulasz z fasoli asturyjskiej z kiełbaskami - (Asturia, Hiszpania) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 1247 kalorii, 76g białka, oraz 86 g tłuszczu każdy. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oscar mayer boczek, sól, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz z fasoli asturyjskiej z kiełbasą -- (Asturia, Hiszpania), Wędzone kiełbaski z serem i fasolą, oraz Kiełbaski z marchwi i Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
Moczyć fasolę przez noc w wystarczającej ilości wody, aby pokryć o 2 cale; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Boczek ugotować w dużym garnku na średnim ogniu 4 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodać cebulę, por, marchew i czosnek; wymieszać. Zmniejszyć ogień do minimum; gotować 15 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
4
Dodać fasolę, szynkę, kiełbaski, liście laurowe i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
5
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć tylko składniki w stockpot. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmyć pianę i tłuszcz z wierzchu gulaszu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Dusić, częściowo przykryte, 2-1 / 2 godziny lub do miękkości fasoli. Odtłuszczone tłuszcze z wierzchu gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
7
Usunąć szynki skokowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
8
Usuń mięso z kości. Powrót mięsa do garnka; wyrzucić kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Usunąć liście laurowe; wyrzucić. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia25
Magazyn