Gulasz z dziczyzny z konfiturą ze śliwek: Pastisada di Daino con Marmellata di Prugne

Gulasz z dziczyzny z konfiturą ze śliwek: Pastisada di Daino con Marmellata di Prugne
Gulasz z dziczyzny z konfiturą ze śliwek: Pastisada di Daino con Marmellata di Prugne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 8,81 zł / porcja, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1016 kalorii, 65g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, oliwę z oliwek, grappę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Spróbuj Dziczyzna Bourguignon (Gulasz Z Dziczyzny), Gulasz Z Dziczyzny, oraz Gulasz Z Dziczyzny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć 6 1/2 szklanki wina, ocet, czosnek, cebula, i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać dziczyznę i całość wymieszać. Przykryj miskę folią i pozostaw w lodówce na 24 do 36 godzin, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wyjąć dziczyznę z kąpieli, poklepać kawałki do sucha i zarezerwować marynatę. W holenderskim piekarniku lub innym dużym naczyniu żaroodpornym podsmaż pancettę na oliwie z oliwek przez kilka minut, a następnie wyjmij na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
DziczyznaDziczyzna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Dodać kawałki dziczyzny, pracując partiami i zapiekać ze wszystkich stron, dodając więcej oleju w razie potrzeby. Gdy mięso jest gotowe, wyjąć je na talerz z pancettą i dobrze doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
DziczyznaDziczyzna
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Powrót pancetta, mięso i marynata do holenderskiego piekarnika i doprowadzić do duszenia. Przykryć garnek luźno i dusić mięso na bardzo małym ogniu przez 1 1/2 godziny, aż mięso będzie bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
6
Łyżką lub szczypcami wyjąć mięso na talerz do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
7
Dodaj grappę do duszonego płynu i zmniejsz na średnim ogniu przez 15 minut. Przecedzić sos przez chinois, naciskając na stałe pozostawione w sitku, aby uzyskać maksymalny sok i smak. Na patelnię odcedzić sos i wymieszać z masłem. Doprawić solą i pieprzem, a pozostałą 1/2 szklanki czerwonego wina dodać do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
GrappaGrappa
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Mięso podawać z polanym sosem i powidłem śliwkowym z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkiśliwki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
DżemDżem
9
Umieść wszystkie składniki w rondlu i gotuj na średnim ogniu, aż śliwki rozszerzą się z ciepłem i wilgocią, a wino i galaretka stopią się i zagęszczą, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkiśliwki
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
10
Odstawić na 10 minut, następnie wyjąć laskę cynamonu i podawać po kilka łyżek z każdą porcją mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn