Gulasz z czerwonej soczewicy z sosem jogurtowym

Gulasz z czerwonej soczewicy z sosem jogurtowym
Gulasz z czerwonej soczewicy z sosem jogurtowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 294 kalorie, 18g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś liście kolendry, imbir, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasta z soczewicy z sosem jogurtowym greckim, Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, oraz Burgery z soczewicy i ciecierzycy z sosem jogurtowym awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz jogurt i kolendrę w zlewce blendera zanurzeniowego; mieszaj, aż kolendra zostanie drobno posiekana. Przykryć sosem jogurtowym i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
2
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodaj cebulę, papryka, i czosnek; smażyć 8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Dodać curry; gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
5
Dodać bulion i pomidory na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z soczewicą. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 30 minut lub aż soczewica są bardzo miękkie. Wymieszać z imbirem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
SoczewicaSoczewica
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Używając blendera zanurzeniowego w patelni, grubo puree z soczewicy. Wymieszać z czerwoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Podawać mieszankę soczewicy z sosem jogurtowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia55
Magazyn