Gulasz z czerwonej fasoli z makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 390 kalorii, 19g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, wodę, komercyjne pesto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz z fasoli i makaronu z klopsikami, Gulasz Z Białej Fasoli Z Makaronem, oraz Gulasz z kiełbasą, fasolą i makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać grzyby i marchew; smażyć 4 protokół. Wymieszać w wodzie i kolejne 4 składniki (przez bulion). Przykryć; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z makaronem; gotować, odsłonięte, przez 11 minut lub do makaronu jest gotowy. Wymieszać pesto; każdą porcję posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Słonina Wieprzowa
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny