Gulasz z czarnej fasoli i Hominy
Gulasz z czarnej fasoli i Hominy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 331 kalorii, 20g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sera cheddar, mielony kminek, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Gulasz z czarnej fasoli, Hominy i jarmużu, Pikantny gulasz z Czarnej Fasoli, Hominy i jarmużu, oraz Smoky Seitan, Pinto Bean i gulasz z Hominy.
Instrukcje
W dużym rondlu rozgrzać oliwę do połysku.
Dodać paprykę, cebulę i czosnek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż warzywa dopiero zaczynają się brązowe, o 4 protokół.
Dodać szynkę, kminek, kolendra i chipotle i gotować, aż szynka jest lekko rumiane, o 3 minut dłużej.
Dodać czarną fasolę, hominy i bulion i doprowadzić do wrzenia. Dusić dusić na umiarkowanym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 10 protokół.
Dodać kolendrę i doprawić gulaszem solą i pieprzem. Łyżka gulaszu do głębokich misek, posypać Cheddar i podawać.
Podawać z: ciepłymi tortillami kukurydzianymi i miseczką kwaśnej śmietany.