Gulasz Z Czarnej Fasoli
Need a danie główne bezglutenowe? Gulasz z czarnej fasoli może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 689 kalorii, 39g białka, oraz 45 g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, mieszankę przypraw taco, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Southwestern Spiced Chicken & Black Bean Gulasz, Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, oraz Gulasz z kurczaka i fasoli.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, podsmażyć mieloną wołowinę i odcedzić nadmiar tłuszczu.
Dodać przyprawę taco i wymieszać. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
W wolnej kuchence na małym ogniu połącz kukurydzę, fasolę, pastę pomidorową i wodę.
Dodać przyprawione mięso i kwaśną śmietanę. Podgrzać do wysokiej temperatury i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Wlać do poszczególnych misek i udekorować rozdrobnionym serem cheddar.