Gulasz z białej fasoli z dynią zimową i jarmużem

Gulasz z białej fasoli z dynią zimową i jarmużem
Gulasz z białej fasoli z dynią zimową i jarmużem to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka dyni, kukurydzy, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 89%. Spróbuj Gulasz z białej fasoli z dynią zimową i jarmużem, Gulasz Z Kapusty, Squasha I Białej Fasoli, oraz Gulasz z kapusty i białej fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić przed przystąpieniem do receptury.
2
Podgrzać Szybkowar lub duży holenderski piekarnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzybkowarSzybkowar
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodaj cebulę i szczyptę sody oczyszczonej (opcjonalnie, ale przyspiesza brązowienie). Gotować, aż cebula będzie miękka i zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CebulaCebula
4
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
5
Dodaj fasolę, wodę, 2 łyżeczki papryki, 1 łyżeczkę oregano, 1 łyżeczkę kminku i suszoną bazylię do garnka. Doprowadzić do wrzenia. Jeśli gotowanie pod ciśnieniem, Zamknij kuchenkę i doprowadzaj do wysokiego ciśnienia. Gotować pod wysokim ciśnieniem przez 8 minut; następnie wykonać szybkie Uwalnianie. Jeśli gotowanie w zwykłym garnku, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć i gotować, aż fasola są ledwo gotowane przez całą drogę, 30 minut do 1 1/2 godziny. Sprawdź garnek od czasu do czasu i dodaj więcej wody, aby pokryć fasolę, jeśli wydaje się niska.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bazylia SuszonaBazylia Suszona
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
PaprykaPapryka
FasolaFasola
KminekKminek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodaj squash wraz z pozostałymi przyprawami, papryka, pomidory, i sól, jeśli używasz. Zamknąć kuchenkę i gotować pod wysokim ciśnieniem przez kolejne 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
PomidorPomidor
PaprykaPapryka
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SólSól
7
Pozwól, aby ciśnienie spadło naturalnie; po 15 minutach, szybkie Uwalnianie ciśnienia w razie potrzeby. Do gotowania na płycie kuchennej, w razie potrzeby dodać więcej wody, aby pokryć wszystkie składniki. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż fasola i Kabaczek będą bardzo miękkie. Sprawdź przyprawę i dodaj więcej kminku, oregano lub soli do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
FasolaFasola
KminekKminek
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
8
Dodać jarmuż i kukurydzę i gotować na wolnym ogniu, przykryte, aż jarmuż będzie miękki. Wymieszać z bazylią i gotować jeszcze minutę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
KukurydzaKukurydza
JarmużJarmuż
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn