Gulasz węgierski może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 278 kalorii, 28g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka liści laurowych, marchew, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz Węgierski, Gulasz Węgierski, oraz Gulasz Węgierski dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu umieścić mięso z gulaszu wołowego i cebulę. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż równomiernie brązowy
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
W dużym rondlu umieść mięso, cebulę, sok pomidorowy, seler, fasolkę szparagową, marchew, groszek, liście laurowe, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Słonina Wieprzowa
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wymieszać z fasolą. Gotować 15 minut dłużej i podawać na ciepło.