Gulasz Wołowy Wolnowar I

Gulasz Wołowy Wolnowar I
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj gulaszu wołowego Wolnowaru. Za 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 30% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 345 kalorii, 38g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Allrecipes ma 13034 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś liść laurowy, sól, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 12 godzin i 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spektakularny wynik spoonacular 100%. Gulasz Wołowy Wolnowar, Gulasz Wołowy Wolnowar, oraz Gulasz Wołowy Wolnowar są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść mięso w powolnej kuchence. W małej misce wymieszaj mąkę, sól i pieprz; polej mięso i wymieszaj, aby pokryć mięso mieszanką mąki. Dodaj czosnek, liść laurowy, paprykę, sos Worcestershire, cebulę, bulion wołowy, ziemniaki, marchewkę i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Bulion WołowyBulion Wołowy
Liście LauroweLiście Laurowe
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
PaprykaPapryka
SelerSeler
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przykryj i gotuj na niskim ustawieniu przez 10 do 12 godzin lub na wysokim ustawieniu przez 4 do 6 godzin.

Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec to świetny wybór na gulasz wołowy. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. Możesz spróbować kolekcji Yalumba Samuel Shiraz. Recenzentom podoba się to z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 24 dolarów za butelkę.
Kolekcja Yalumba Samuel Shiraz
Kolekcja Yalumba Samuel Shiraz
Bardziej przystępny Barossa Shiraz, pełny i mięsisty. Głębokie i rozmyślające z aromatami ciemnych owoców, czerwonych przypraw, anyżu i dojrzałych wiśni, podniebienie płynie z równomierną konsystencją w kierunku miękkiego wykończenia.Ciesz się burgerami ze słodkich ziemniaków i czarnej fasoli lub pieczeniem jagnięcym ze wszystkimi dodatkami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia85
Magazyn