Gulasz Wołowy Pieczony
Pieczony gulasz wołowy to bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 321 kalorii, 35g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 99 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cukru, mięso gulasz wołowy, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Spróbuj Gulasz Wołowy Pieczony, Gulasz Wołowy Pieczony, oraz Gulasz Wołowy Pieczony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Na dużej patelni na średnim ogniu, brązowy mięso gulasz; odcedzić i odstawić.
W misce do mieszania połączyć pomidory, wodę, tapiokę, granulki bulionu wołowego, cukier, sól i pieprz. Wymieszać wołowinę, marchew, seler, ziemniaki, cebula, i kostki chleba.
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Przykryć i piec przez 2 godziny, lub aż mięso i warzywa będą miękkie.