Gulasz Wołowy Curry

Curry gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 375 kalorii, 38g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać Serrano chiles, mięso gulasz wołowy, tajski sos chile, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Curry, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Gulasz Wieprzowy Curry.
Instrukcje
Aby przygotować pastę, połącz pierwsze 6 składników w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Łyżka do miski.
Aby przygotować gulasz, rozgrzej holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać wołowinę; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Zmniejszyć ciepło do niskiego; dodać olej do patelni.
Dodać pastę; gotować 2 minuty, często mieszając.
Dodać curry, cynamon i liść laurowy; gotować 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać z wołowiną, sosem sojowym i bulionem. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Dodaj słodkie ziemniaki, marchew, seler i grzyby. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 50 minut lub aż wołowina i warzywa będą miękkie.
Wyjąć z ognia; wymieszać z mlekiem kokosowym. Wyrzucić laskę cynamonu i liść laurowy.