Gulasz wołowy z papryką
Gulasz wołowy z papryką to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.78 za porcję. Jedna porcja zawiera 496 kalorii, 46g białka, oraz 30 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, pomidory w puszkach, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać natychmiastową tapiokę, można śledzić to danie główne z Pudding Z Tapioki Kokosowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny gulasz wołowy z fasolą i papryką, Hiszpański gulasz wołowy z papryką Pimentón i Piquillo, oraz Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę posypać solą. Ciepła 1 Łyżka. olej na dużej patelni i brązowej wołowiny, partiami, jeśli to konieczne, ze wszystkich stron, w sumie około 8 minut.
Przenieść do wolnej kuchenki.
Dodaj pozostały olej i cebulę na patelni i gotować, aż zmiękną, 3 do 5 protokół. Wymieszać czosnek i gotować 1 minutę.
Dodaj do powolnej kuchenki. Wymieszaj pomidory, paprykę, oregano, sos sojowy i tapiokę.
Przykryć i gotować na niskim, aż mięso będzie przetargu widłowego, 7 do 8 godzin. Kapary wymieszać, w razie potrzeby doprawić solą i podawać.