Gulasz Wołowy Harvest

Gulasz Wołowy Harvest
Gulasz wołowy Harvest może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.66 za porcję. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 41g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, dyni, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Gulasz Wołowy Harvest, Gulasz Wołowy Harvest, oraz Gulasz Wołowy Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mięso gulasz wołowy opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
2
Posypać solą i pieprzem; wrzucić mąkę, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
3
Połowę wołowiny ugotować w 2 łyżkach. gorący olej w holenderskim piecu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż zbrązowieje. Powtórz procedurę z pozostałą wołowiną i olejem. Wymieszać z koncentratem pomidorowym; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Dodaj bulion i wymieszaj, aby rozluźnić cząstki z dna holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
5
Przenieść mieszaninę do 6-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6
Wymieszać z selerem, cebulą i czosnkiem. Top z dyni. (Nie mieszać, aby włączyć.) Przykryć i gotować na niskim 4 1/2 godziny lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Podawać na gorących ugotowanych puree ziemniaczanym, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
8
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 11 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia62
Magazyn