Gulasz wieprzowy z piwem

Gulasz wieprzowy z piwem
Gulasz wieprzowy Shot-and-a-Beer to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać tequilę, akompaniamenty: kapusta i kolendra slaw, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bogaty jesienny Gulasz wieprzowy z piwem, Root Beer Pulled Pork in Shallot - Root Beer jus z pikantną cebulą i Jalapeno Creme Fraiche, oraz Gulasz Piwny Duszony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wytrzyj chiles czystą wilgotną szmatką. W suchym, ciężkim rondlu na średnim ogniu, tosty chiles aż pachnące i puchate, obracając od czasu do czasu, aby utrzymać je z pieczenia, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Pozostawić do ostygnięcia, a następnie usunąć łodygi, nasiona i błony.
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
4
Wlać piwo i tequilę na chiles, aby zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
TequilaTequila
Papryka ChiliPapryka Chili
PiwoPiwo
5
Tymczasem doprawiamy wieprzowinę solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
6
Rozgrzać olej w ciężkim, dużym garnku żaroodpornym, takim jak holenderski piekarnik na średnim ogniu. Brązową połowę wieprzowiny na raz, obracając w razie potrzeby, od 8 do 10 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
7
Przełożyć rumianą wieprzowinę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Dodaj cebulę i czosnek do garnka; gotować do miękkości, często mieszając, 5 protokół. Wymieszaj mieszankę piwa, pomidory, oregano, kminek i wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
CzosnekCzosnek
KminekKminek
CebulaCebula
PiwoPiwo
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
W razie potrzeby dodaj wodę, aby ledwo pokryć wieprzowinę. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
10
Dusić, aż wieprzowina się rozpadnie, 3 godziny. Odtłuszczone tłuszcze. Dusić chochle w miseczkach i podawać z akompaniamentami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
ChochlaChochla
11
* Znajdź w alejce Latino foods lub alejce przypraw w supermarkecie lub na targu latynoskim.
12
Make ahead: Chill, covered, do 2 dni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia56
Magazyn