Gulasz Wieprzowy Po Tajsku

Gulasz Wieprzowy Po Tajsku
Gulasz wieprzowy w stylu tajskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz julienne-pokrojoną paprykę, ukośnie pokrojoną zieloną cebulę, sos teriyaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Gulasz Wieprzowy Po Tajsku, Wieprzowina Po Tajsku, oraz Wieprzowina Orzechowa Po Tajsku.

Instrukcje

1
Aby przygotować gulasz, przyciąć tłuszcz z wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
2
Umieścić wieprzowinę i 5 kolejnych składników (wieprzowina przez czosnek) w powolnej kuchence elektrycznej. Przykryć pokrywką i gotować na małym ogniu przez 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Wyjąć wieprzowinę z wolnej kuchenki i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Dodać masło orzechowe do cieczy w powolnej kuchence; dobrze wymieszać. Wymieszać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
5
Połączyć gulasz i ryż w dużej misce. Top każdej porcji z cebulą i orzeszkami ziemnymi; podawać z wapna klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
Czosnek BlanszowanyCzosnek Blanszowany
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Groszek Goya®Groszek Goya®
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia61
Magazyn