Gulasz Wieprzowy Po Tajsku

Gulasz Wieprzowy Po Tajsku
Gulasz wieprzowy w stylu tajskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz julienne-pokrojoną paprykę, ukośnie pokrojoną zieloną cebulę, sos teriyaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Gulasz Wieprzowy Po Tajsku, Wieprzowina Po Tajsku, oraz Wieprzowina Orzechowa Po Tajsku.

Instrukcje

1
Aby przygotować gulasz, przyciąć tłuszcz z wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
2
Umieścić wieprzowinę i 5 kolejnych składników (wieprzowina przez czosnek) w powolnej kuchence elektrycznej. Przykryć pokrywką i gotować na małym ogniu przez 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Wyjąć wieprzowinę z wolnej kuchenki i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Dodać masło orzechowe do cieczy w powolnej kuchence; dobrze wymieszać. Wymieszać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Połączyć gulasz i ryż w dużej misce. Top każdej porcji z cebulą i orzeszkami ziemnymi; podawać z wapna klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia61
Magazyn