Gulasz wieprzowo-Hominowy

Gulasz wieprzowo-Hominowy
Gulasz wieprzowo-Hominowy to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 10. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 499 kalorii, 38g białka, oraz 26g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ancho chiles, ząbki czosnku, hominy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Gulasz wieprzowo-Hominowy, Gulasz wieprzowo-Hominowy, oraz Gulasz wieprzowo-Hominowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Związać miętę i kolendrę sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
2
Doprowadzić wieprzowinę i wodę do wrzenia w dużym garnku, odtłuszczając pianę, a następnie zmniejszyć ogień do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać wiązane zioła, 20 ząbków czosnku, ćwiartowaną cebulę, oregano, ziarna pieprzu i 2 łyżeczki soli i delikatnie dusić, odsłonięte, aż wieprzowina będzie bardzo miękka, około 2 godzin. Odcedzić bulion przez duże sito do dużej żaroodpornej miski. Powrót bulionu do garnka. Wyrzucić miętę i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Ugotowaną cebulę i czosnek przełożyć do blendera z 1 1/2 szklanki bulionu i przecier do uzyskania gładkiej konsystencji (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać przecier do bulionu. Kości i grubo rozdrobnić wieprzowinę do bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Tymczasem rozciąć chiles wzdłuż, następnie łodygi i nasion.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
7
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu, aż będzie gorąca, a następnie grzać chiles partiami, otwarte płasko, obracając i naciskając szczypcami, aż będą bardziej giętkie i lekko zmienione w Kolorze, około 30 sekund na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
8
Przenieść do miski i wlać 2 1/2 szklanki wrzącej wody na chiles. Moczyć, pod przykryciem, aż zmiękną, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Chiles Purée z 1 1/2 szklanki moczenia cieczy, posiekaną cebulę, pozostałe 6 ząbki czosnku, goździki, i 3/4 łyżeczka soli w oczyszczonym blenderze, aż gładka pasta tworzy, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Rozgrzać olej w patelni żeliwnej na średnim ogniu, aż się połyska, następnie dodać pastę chile (będzie rozprysk) i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodaj Chile pasty i hominy i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
HominyHominy
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1
Pozole mogą być wykonane 3 dni wcześniej. Chill, uncovered, to cool, then cover.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia13
Magazyn