Gulasz Warzywny Ogrodowy

Gulasz Warzywny Ogrodowy
Ogrodowy gulasz warzywny to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 12. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, liście tymianku, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz Ogrodowy Balijski, Gulasz Ogrodowy Meatball, oraz Dip Warzywny Ogrodowy.

Instrukcje

1
Roztopić masło w holenderskim piekarniku 6-quart na średnim ogniu. Cebulę i marchew ugotować na maśle, od czasu do czasu mieszając, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wymieszać z bulionem i ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
RyżRyż
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 20 minut.
4
Wymieszać pozostałe składniki. Przykryć i dusić 10 do 15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Magazyn