Smażony gulasz rybny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 548 kalorii, 69g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 6,72 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka papryki, czosnku, wywar rybny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest znakomite. Spróbuj Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Ryby marynowane i smażone, oraz Ryba smażona z pikantnymi pomidorami i oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni lub patelni, rozgrzać olej na umiarkowanie małym ogniu. Podsmażyć żółtą paprykę, aż zwiędną. emove i reserve.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Podsmaż paski czerwonej papryki w ten sam sposób i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
3
Podsmażyć cebulę i czosnek, aż cebula zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
4
Dodaj pomidory i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
5
Dodać zioła i wywar rybny i doprowadzić mieszaninę do powolnego gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado Ryb
Zioła
6
Dodaj ryby i skorupiaki w podanej kolejności. Gdy każda ryba nabiera koloru, dodaj następną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skorupiaki
Ryby
7
Dodaj małże jako ostatnie. (W przeciwieństwie do małży Wschodniego Wybrzeża, wymagają one niewiele gotowania, aby otworzyć.) Szybko złożyć paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Małże
8
Gulasz przełożyć do rozgrzanego turenu i wymieszać z liśćmi kopru włoskiego.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.