Portugalski gulasz rybny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,92 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1107 kalorii, 48g białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 60 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, małże, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Gulasz Rybny Po Portugalsku, Gulasz Rybny Po Portugalsku, oraz Gulasz Rybny Po Portugalsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w ciężkim garnku 4 do 6-quart nad średnim płomieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać cebulę, czosnek, i kiełbasa; gotować, mieszając drewnianą łyżką, aż kiełbasa renders się niektóre z jego tłuszczu i cebuli są miękkie. Wrzucić zioła, a następnie ziemniaki, wymieszać przez minutę, aby zalać olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Wlać bulion z kurczaka i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
4
Dodać jarmuż, doprawić solą i pieprzem. Przykryć i dusić przez 10 minut, aż ziemniaki będą prawie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Jarmuż
5
Odkryć garnek i dodać małże; dusić, pod przykryciem, przez 15 minut, aż małże otworzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Dodaj rybę i kontynuuj gotowanie przez kolejne 3 do 5 minut, aż ryba zostanie ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Udekorować posiekaną natką pietruszki i skropić oliwą z oliwek. Gulasz wymieszać w płytkich miseczkach i podawać z rustykalnym chlebem czosnkowym do dunkingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/2 Szklanki Piwa
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Chochla
8
Czosnek i zioła połączyć w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Wlać olej, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
10
Składniki wymieszać łyżką.
11
Przeciąć szczelinę w środku bochenka chleba, wlać olej czosnkowy do kieszeni, naciskając tylną łyżką, aby uzyskać smaki do chleba. Zawiń chleb w folię aluminiową. Pieczemy chleb czosnkowy na grillu lub pieczemy w rozgrzanym piekarniku 350 stopni F przez 5 minut, aż Na Zewnątrz będzie ładnie i chrupiąco. Ręka rozerwać na kawałki do serwowania.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.