Gulasz rybny to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 22g białka, oraz 7G tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wodę, małże, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Gulasz Rybny, oraz Gulasz Rybny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj pomidora, sok z małży, wodę i bulion z kurczaka; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać owoce morza. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż snapper i przegrzebki są nieprzezroczyste i małże zostały otwarte, o 12 protokół. (Należy wyrzucić małże, które się nie otwierają.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Podawać na gorąco, polane w miseczkach do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.