Gulasz rybaka

Gulasz rybaka
Gulasz rybaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.96 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka soli koszernej, rosół z kurczaka, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Gulasz rybaka, Gulasz irlandzkiego Rybaka, oraz Sycylijski Gulasz Rybacki.

Instrukcje

1
Podsmaż czosnek szalotki w garnku z oliwą z oliwek przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać sól i koncentrat pomidorowy; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
SólSól
3
Dodaj piwo i gotuj do wchłonięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiwoPiwo
4
Dodać bulion z kurczaka; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
5
Dodać pokrojone na kawałki pomidory i filety z halibuta; dusić pod przykryciem przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
PomidorPomidor
6
Dodaj małże i obrane świeże lub rozmrożone krewetki mrożone i gotować 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
KrewetkiKrewetki
7
Dodać natkę pietruszki przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia73
Magazyn