Gulasz Posole

Gulasz Posole
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu Posole. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 178 kalorii, 21g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz Chile pieprz, bakłażan, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 81%. Spróbuj Gulasz Wegetariański Posole, Booya-Gulasz Społeczności Posole, oraz Terytorialny Chile Posole Gulasz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posol namoczyć na noc w 6 szklankach osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Odcedzić i spłukać.
3
W dużym garnku wymieszaj 2 ćwiartki wody, soli do smaku, czosnku i ostrego sosu pieprzowego. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez dwie godziny, sprawdzając często, aby upewnić się, że posole jest w pełni pokryte; dodać wodę w razie potrzeby. Jeśli dodasz mięso, zrób to w tym czasie. Gotuj jeszcze godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj ketchup, zielona papryka chile, płatki cebuli, marchew, bakłażan, cebula, squash i czosnek. Wymieszać i zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Suszone Płatki CebuliSuszone Płatki Cebuli
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Gotować na wolnym ogniu przez 1/2 godziny do 1 godziny w zależności od wysokości.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia49
Magazyn